"Futbolcu olmasaydım muhasebeci olurdum"

Ümit Karan, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman sonrasında Küçükçekmece Dr. İffet Onur İlköğretim Okulu öğrencilerinin anket sorularını yanıtladı.
Minik öğrencilerin, ''Bu sezon şampiyon olacak mısınız'' şeklindeki sorusu üzerine Ümit, ''Şampiyon olacağız, yoksa siz buna inanmıyor musunuz'' dedi.
Ümit Karan, ''Fenerbahçe maçlarının sizin için önemi nedir'' sorusunu da ''O maçlarda tansiyon daha yüksek oluyor'' yanıtını verdi.
Öğrencilerin ''Futbolcu olmasaydınız, hangi mesleği seçerdiniz'' sorusunu esprili bir şekilde yanıtlayan Ümit, ''Herhalde muhasebeci olurdum'' ifadesini kullandı. Reklamlarda oynamaya devam edip etmeyeceği yönündeki soru üzerine de Ümit, verilecek paraya göre buna karar vereceğini söyledi.
Futbola başlarken kimseyi kendine örnek almadığını kaydeden Ümit Karan, bir soru üzerine ''Şu anda en beğendiğim futbolcu Ronaldinho, teknik direktör olarak da Gerets diyeyim de kızmasın'' şeklinde konuştu.
Ümit, kitap okumayı pek sevmediğini belirtirken, ''Hiç kitap okudunuz mu'' sorusu üzerine de arada sırada kitap okuduğunu anlattı.
Öğrencilerin, ''Sevmediğiniz bir yönünüz nedir'' sorusu üzerine Ümit, ''Biraz agresifim, ama iyi bir insan olduğumu düşünüyorum'' yanıtını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!

Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'dan dev kazanç!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e yeni görev!

Hastaneye kaldırılan Mbappe'nin son durumu

Parma'nın yeni teknik direktörü Carlos Cuesta oldu

Florian Wirtz, Liverpool için yola çıktı!

Hull City'de Joao Pedro ile yollar ayrıldı!

Serie A'da sezonun golü Kenan Yıldız'dan!

Kenan Yıldız: "Tudor harika bir teknik direktör!"

Kolo Muani'den geleceği için açıklama
