Zlatan: "Herkes bu maçı bekliyor"
Zlatan Ibrahimovic, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi açıklamalar yaptı

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Manchester United'ın yeni transferi Zlatan Ibrahimovic, Galatasaray ile İsveç'te oynayacakları özel maç öncesi kulüp kanalına konuştu.
Manchester United formasını Galatasaray karşısında ilk kez gitmeye hazırlanan Zlatan Ibrahimovic, "Herkesin, bu anı beklediğini biliyorum. Çok fazla konuşuldu ama ilk maçıma kendi ülkemde çıkacağım için mutluyum. Bu harika olacak. İsveçli futbolseverlerin de bu anı görmek istediğini biliyorum. Maçın çok güzel geçeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
2009'dan sonra tekrar birlikte çalıştığı Jose Mourinho ile ilgili olarak Zlatan Ibrahimovic, "Aramızda pozitif bir ilişki var. Takım arkadaşlarımla da mutluyum. Hepsi çok iyi çocuklar ve kaliteli futbolcular. Antrenmanlar çok zor ve çok motive geçiyor. Jose Mourinho, antrenmanlarda diretk konuşuyor, herkesi uyarıyor, neler istediklerini söylüyor ve hemen adaptasyon sağlanıyor. Tüm bu hazırlık süreci gayet olumlu geçiyor." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede

Real Madrid'de Nico Paz kararı
