Zlatan, Fransa'da mutlu olduğunu açıkladı
Transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zlatan Ibrahimovic, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Paris Saint Germain'deki geleceği belirsizliğini koruyan İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, Fransa'da mutlu olduğunu dile getirdi.
Paris Saint Germain ile sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan 33 yaşındaki golcü isim, "Bir yıl daha kontratım var ve Paris Saint Germain'de mutluyum. Son 3 yıl içinde burada harika işler yaptım ve mükemmel bir ekibin bir parçası oldum. Avrupa'nın en iyi şehrinde yaşıyorum. Bu hoşuma gidiyor" dedi.
Transfer dedikodularını da normal karşılayan Zlatan, "Bu dedikodular hep olacak. İlgilenilen bir oyuncu olmak güzel ama ben Paris Saint Germain'in oyuncusuyum" ifadelerini kullandı.
2012/13 sezonundan beri Fransız ekibinin formasını giyen Zlatan Ibrahimovic, geride kalan sezonda 37 maçta forma giyerken 30 gole imzasını attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!


























