Zidane: "İstanbul'da kazanmalıyız, başka çare yok"
Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, Mallorca yenilgisi sonrasında Galatasaray maçı hakkında konuştu.
La Liga'da Mallorca'ya 1-0 mağlup olan Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane, maçın ardından İstanbul'da oynanacak Galatasaray karşılaşmasını yorumladı.
"OYUNA KÖTÜ BAŞLADIK"
Mallorca maçını değerlendiren Zidane, "Oyuna çok kötü başladık. Golden sonra tepki vermeye çalıştık. İkinci yarıda birçok pozisyon yarattık ama başarılı olamadık." dedi.
"İSTİKRARLI OLMALIYIZ"
Zinedine Zidane sözlerini "Üç günde bir maç oynamanın zorluğuyla başa çıkmalıyız. Devamlılığa sahip olmalıyız. Endişeli olduğumu söylemeyeceğim çünkü bu kelimeyi sevmiyorum ama bu yıl bir şeyler kazanmak istiyorsak istikrarlı olmaya ihtiyacımız var" ifadeleriyle sürdürdü.
"KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"
Galatasaray maçını da yorumlayan Fransız teknik adam, "Galatasaray'a karşı nasıl oynayacağımızı biliyoruz. Yalnızca kazanmak için oynayacağız çünkü başka çaremiz, seçeneğimiz yok. Artık İstanbul'u düşünmek zorundayız" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

Hull City'den ayrıldı: Akintola, Beşiktaş'ın rakibine imza attı

Arda Güler geri dönüyor


























