Zeki Müren de bizi görecek mi!
Hakem Halis Özkahya, Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe maçındaki skandal kararları ile gündeme oturdu.
Webaslan.com
Karşılaşma 1-0 Fenerbahçe lehine iken; Bekir İrtegün'ün altı pas içerisindee elle müdahalesi sonucunda Mersin İdman Yurdu'nun yüzde 100 penaltısını vermeyen hakem Halis Özkahya, Mersin İdman Yurdu'nun bir de nizami golünü iptal etti.
Karşılaşmanın ardından hakem otoriteleri, Halis Özkahya'nın performansını eleştiri yağmuruna tutarken; "Özkahya'nın Fenerbahçe'yi ipten aldığı" yorumları da yazarların köşe yazılarına damga vurdu.
6 haftası geride kalan ligde hakemlerin Fenerbahçe lehine yaptığı hatalar yüksek sesle konuşulmaya başlanırken; maçtan sonra bir televizyon programına katılan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, bu durumu sadece bir 'tesadüf' olarak değerlendirdi.
Merkez Hakem Kurulu'nun Mersin İdman Yurdu - Fenerbahçe maçında skora direkt olarak etki edecek hatalar yapan Halis Özkahya'ya en az 2 hafta maç vermemesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!

Rodri'den Real Madrid itirafı























