Zekeriya Alp: "Burada kim olursa eleştirilir"
Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) istifa eden Zekeriya Alp, Akşam gazetesine konuştu: "Ben daha önce istifa ettiğimde de ayrılık nedenlerim hakkında açıklama yapmadım. Yine konuşmayacağım. Birçok şey yazıldı, çizildi. Burada kim olursa olsun eleştiri alır."
Akşam

Fotoğraf : AA
MHK başkanlığından istifa eden Zekeriya Alp, uzun süredir telefonunu kapatmış ve bu konuda bir açıklama yapmamayı tercih etmişti.
Ancak Alp, bu konuda tek bir kelime bile konuşmayacağını vurgulayarak, "Geçmişte ayrıldığımda da benzer şekilde hiçbir açıklama yapmamıştım. Ben bıraktım, bitti gitti. Bu konuda bir açıklama yapmayacağım" dedi.
Basında birçok şey yazılıp çizildiğini belirten Alp, Türk hakemliğinin sorunları hakkında da "O kadar çok şey var ki, burada anlatmam doğru olmaz" yorumunu yaptı.
"DOĞRUDUR, ÇOK ELEŞTİRİLDİM"
Alp, kendisine yönelik geçen sezon yapılan eleştiriler hakkında ise, "Doğrudur, çok eleştirildim. Ancak burada kim olursa olsun eleştirilir. Söyleyeceğim bu" ifadesini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut
