Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!
Tottenham orta saha oyuncusu Yves Bissouma, Temmuz'daki soygun sonrası yaşadığı travmanın etkisiyle hippy crack kullanırken görüntülendi. Mali futbolcu, hayranlarından ve ailesinden özür diledi.
Yaz transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen Tottenham'ın yıldızı Yves Bissouma, kendisine 1 milyon sterline mal olan korkunç bir dizi hırsızlığın ardından hippy crack (Nitroz oksit gazı icin kullanılan bir sokak ismi) kullandığını açıkladı.
Malili futbolcu, Temmuz ayında Londra'daki evine yapılan soygunda lüks saatler, takılar ve tasarım çantaların çalındığını belirterek, yaşadığı olayın kendisinde derin etkiler bıraktığını açıkladı.

29 yaşındaki Bissouma, yaşadığı son travmayı ve suçluluk duygusunu şöyle anlattı: "Bu olay, bilmediğim bir şekilde beni parçaladı. Taraftarlardan özür dilerim. Yaşadığım travma; korku, panik, depresyon ve paranoya ekledi hayatıma."
Geçen ay bir gece kulübünde çekilen fotoğraflarında yasadışı maddeyi kullanırken görülen Bissouma, bu durumun kendisi ve ailesi için zorlayıcı olduğunu belirtti: "Babam bunu gördüğünde panikledi. Ona bunun görüntü olduğunu, ama benim kim olduğumu yansıtmadığını anlatmaya çalıştım."
Bu, haftada 50.000 sterlin kazanan futbolcunun hippy crack kullanırken yakalanmasının ikinci vakası. Geçen yıl Ağustos ayında benzer bir olay sonrası Tottenham tarafından geçici olarak kadro dışı bırakılmıştı.
Bissouma, profesyonel kariyerine zarar verebilecek bu davranışın farkında olduğunu vurguladı: "Biliyorum, bu benim için ve imajım için iyi değil, çünkü ben profesyonel bir futbolcuyum."
Bissouma'nın evinin soyulduğu anlar kameralara yansıdı ve fotoğraflar, İngiliz basınından The Sun tarafından yayınlandı.
İşte o fotoğraflar:




Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!



























