Yuto Nagatomo geçmişe hasret
Yaşadığı sakatlık sonrası eski performansına bir türlü kavuşamayan Yuto Nagatomo, Galatasaray - Fenerbahçe derbisindede istenileni veremedi
Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Schalke maçında göğsüne top gelerek rahatsızlanan ve akciğer sönmesi rahatsızlığı yaşayan Nagatomo'nun fizik olarak bir daha eski durumuna gelmemesi dikkatlerden kaçmadı.
NAGATOMO'NUN DURUMUNU GÖRENLER 'LİNNES NEREDE' DİYOR
Sarı kırmızılı formayla 8 maçta görev almasına rağmen alışılagelmiş formundan çok uzakta kaldığı görünen Nagatomo derbide de çok etkisiz kalırken, Japon futbolcunun topu saklama çabası sırasında Fenerbahçeli oyuncular karşısında çaresiz kalması taraftarları öfkelendirdi.
Eskiye oranla ileri çıkışlarını neredeyse hiç yapamayan ve hücuma katkı vermeyen 33 yaşındaki Yuto gözden düşerken, Linnes gibi çalışkan, fizik olarak yeterli görünen oyuncunun kadro dışı bırakılması Fatih Terim'in tercihlerinin sorgulanmasına neden oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'da Pisa ve Hellas Verona küme düştü!

Mallorca, deplasmanda Samu Costa ile güldü

Leeds sahasında Burnley'i üç golle geçti

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

Brighton'dan duran toplar için sıra dışı çözüm!

Roberto De Zerbi: "Küme düşmüşüz gibi davranıyoruz!"

Pep Guardiola: "İngiliz futboluna aşığım"

Mourinho'dan Real Madrid için yine yalanlama!

Real Madrid'de ayrılık yakın: Dani Ceballos

Barcelona'da Hansi Flick için geri sayım






















