Yuto Nagatomo da kesin olarak döndü!
Galatasaray'a milli ara sakatlıklar açısından ilaç gibi geldi. Yuto Nagatomo da dönüşü kesinleşenler keravanına katıldı.
Milli arada arka arkaya gelen sakatlık haberleriyle bir kez daha sarsılan sarı-kırmızılı ekipte bu kez yüzler gülüyor. Fernando ve Eren Derdiyok iyileşti, Ozan Kabak ile Serdar Aziz de takımdaki yerini alabilecek.
Son dönemde sakatlıklar nedeni ile oldukça başı ağrıyan Galatasaray'da yaralar sarıldı. Özellikle milli araların ardından önemli eksikler veren sarı-kırmızılı ekip, bu kez de Belhanda, Sinan Gümüş, Serdar Aziz ve Ozan Kabak'tan gelen sakatlık haberiyle sıkıntıya düştü.
Eksiklerin katlanmasıyla gözler yeniden sağlık heyetine çevrilirken dün doktorlardan güzel haberler geldi. Uzun süredir sakatlığı bulunan Fernando ve Eren'in oynayacak duruma geldiği belirtildi. Ayrıca U18 Milli Takımı'nda sakatlanan Ozan Kabak ile İsveç maçı öncesi ağrıları artan Serdar Aziz'in maça kadar hazır hale gelecekleri bildirildi.
İlk yarıyı kapatan Belhanda ve Sinan ise Konya maçındaki yerlerini kesin olarak alamayacak. Ayrıca Muslera da maça hazır.
YUTO NAGATOMO'DAN DA İYİ HABER GELDİ
Galatasaray'da Yuto Nagatomo’dan gelen haberler de iyi...
Göğsüne top gelmesi nedeniyle akciğer sönmesi sorunu yaşayan Japon futbolcunun durumunun iyiye gittiği ve Lokomotiv Moskova maçında forma giymeye yakın olduğu bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Yıldız'dan Juventus itirafı: "Bu bir güven meselesiydi"

Real Madrid'e bedava transfer: Konate

Liverpool'un yeni teknik direktörü Iraola!

Real Madrid, Courtois'in halefini buldu: Ewen Jaouen

James Milner'dan emeklilik kararı

Chelsea'den Marc Cucurella kararı!

PSG'de yeni hedef Junior Kroupi!

Rodri'den Real Madrid sorusuna açık kapı!

Capello'dan Leao'yu kızdıracak sözler

Fati'nin tapusunu Barça'dan aldılar!


























