Yusuf Demir, yabancı sınırını bekliyor!
Genç futbolcumuz Yusuf Demir, geleceği için yabancı sınırının netlik kazanmasını bekliyor.
Galatasaray forması giyen Yusuf Demir, Basel'deki kiralık sözleşmesi sonrası sarı-kırmızılı takıma geri döndü.
Hazırlık maçlarında etkili bir performans ortaya koyan Yusuf Demir, geleceği için yabancı sınırının netlik kazanmasını bekliyor.
12 yabancı oyuncunun devam etmesi durumunda 21 yaşındaki futbolcunun yeniden kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor. Ancak TFF'de başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun planları arasında yabancı sınırında değişiklik de yer alıyor.
TFF'nin yabancı sınırında değişikliğe gitmesi durumunda Yusuf Demir'in gelecek sezon Galatasaray rotasyonunun önemli bir parçası olması bekleniyor.
Galatasaray, Yusuf Demir'i 2022 yazında Rapid Wien'den 6 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı. 21 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılı takım ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!

Kolo Toure: "Haaland beni korkutuyor"

Arsenal, Wolves'in golleriyle kazandı!

Atalanta, Scamacca ile güldü!

7 gollü muhteşem maçta kazanan PSV Eindhoven!

PSG, deplasmanda zorlansa da kazandı!


























