Yusuf Demir açıklaması: "Eli kolu bağlı"
YUSUF DEMİR ANALİZİ
Avusturya basını, Galatasaray'ın genç yıldızı Yusuf Demir'in son dönemde kadroya alınmamasının nedeninin Türkiye'de uygulanan yabancı kuralı olduğunu dile getirdi.
AVUSTURYA'DA GENİŞ YER BULDU
Galatasray'ın transferin son gününde Rapid Wien'den 6 milyon euro karşılığında transfer ettiği Yusuf Demir'in performansı Avusturya basınında geniş yer bulmaya devam ediyor.
"NEDENİ YABANCI KURALI"
Heute adlı internet sitesinde yer alan haberde; Yusuf'un son dönemde Galatasaray'ın kadrosuna girmekte zorlandığı ifade edildi. Bunun sebebinin ise Türkiye'de uygulanan yabancı kuralı olduğu belirtildi.
AVRUPA'DAN TAKİP EDİLİYOR
Haberde; 19 yaşındaki oyuncunun Avrupa'dan bazı takımlar tarafından takip edildiği de dile getirildi. Sarı-Kırmızılı Yönetimin, Yusuf'u yerli statüsünde oynatmak için TFF'ye bir başvuru yaptığı da biliniyor.
EN SON KONYA'DA OYNADI
TFF'nin bu başvuruya nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu. Ligde son maçına 5. haftadaki Konyaspor karşısında çıkan 19 yaşındaki oyuncu, ardından Adana Demir maçında sakatlığı nedeniyle yoktu. Kayserispor ve Alanyaspor maçlarında ise 21 kişilik kadroya giremedi. (Akşam)

Mallorca - Levante maçında kazanan çıkmadı!

Torino, sahasında kazandı!

Ajax, Twente deplasmanında 3 puanı kaptı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez yanıtı!

Florian Wirtz'ten Premier Lig'de siftah yok!

Atalanta'da beklenti altında: Ivan Juric

Bayern Münih'te Sacha Boey'u sevindiren imza!

Juventus'ta Kenan Yıldız endişesi!

Mustafa Muhammed için ayrılık gerçekleri!

Michy Batshuayi, Almanya'da golü ve formayı unuttu!























