Yuri Semin: "G.Saray'ı yenmemiz gerekiyor..."
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan ve henüz puanı bulunmayan Lokomotiv Moskova'da teknik direktör Yuri Semin, savaşmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.
Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya deplasmanda mağlup olarak ilk 4 maçı puansız kapatan Lokomotiv Moskova'da Yuri Semin, önemli açıklamalar yaptı.
"HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"
Devler Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Lokomotiv Moskova'da Yuri Semin, "Savaşmaya devam etmeliyiz çünkü alacağımız her puan, ülke puanına katkı olacak. Avrupa Ligi'nde devam etmek için her şeyi yapacağız. Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
"BASİT HATALAR YAPTIK"
İlk 4 maçı puansız kapatmalarının sebebi hakkında konuşan Semin, "Şampiyonlar Ligi seviyesinde her hata cezalandırılır. Hücumumuz kötü değildi ancak hücum-savunma dengesi yoktu. Çok basit hatalar yaptık. Hepsi bu" dedi.
Galatasaray, grubun beşinci maçında 28 Kasım'da Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!























