Yunus Mallı için Albayrak görüştü
Karadenizli olmasıyla bilinen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, transferde bu yanını da kullanmayı da ihmal etmiyor. Albayrak, Yunus Mallı için damarı buldu.
Fotomaç
Karadenizli olmasıyla bilinen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, transferde bu yanını da kullanmayı da ihmal etmiyor. Bir süredir Fatsalı Suat Serdar'ı ikna etmek için ailesi üzerinden yürüyen Albayrak şimdi de Yunus Mallı konusunda aynı şeyi deniyor.
Tatil için Gümüşhane'de olan Yunus'u ve aile büyüklerini ziyaret eden Albayrak, "Hocan seni çok istiyor. Artık Türkiye'ye dönme zamanın gelmedi mi?" dedi. Şimdi gözler 27 yaşındaki futbolcuya çevrildi.
NE DİYECEK?
Yunus Mallı'dan, Galatasaray'a olumlu mesaj gelmesi halinde Wolfsburg ile masaya oturulacak. Almanya'da geçen sezon 21 maça çıkan başarılı futbolcu, 1 gol, 2 asist ile oynadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Vitor Pereira, Guardiola ve M. City'nin canını yaktı!

Arsenal'e 3 puan için tek gol yetti

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu
























