Yunus Akgün: "Şeytanın bacağını kırdım"
Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün, Giresunspor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün, Giresunspor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklama yaptı.
Yunus Akgün yaptığı açıklamada, "Giresunspor gerçekten zor bir deplasman. Zor olacağını biliyorduk ama sonuçta bizim elimizdeydi. Seriyi devam ettirmek istiyorduk. Çok net bir skorla ayrılıyoruz. Bütün maçları kazanmak istiyoruz." dedi.
Yunus, "Şeytanın bacağını sonunda kırdım. İnşallah devamı gelecek. Bana her zaman güvenen aileme, kız arkadaşıma, dostalarıma çok teşekkür ederim. Taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah onların yüzünü kara çıkarmayacağız ve bu sene şampiyonluğu alacağız." şeklinde konuştu.
Ayrıca, "Çok iyi bir aile ortamımız var. Bu da sahaya yansıyor. Bu da bizi şampiyon yapacak nedenlerden birisi. Oynayan, oynamayanlara destek oluyor. Rekabet, her zaman başarıyı getirir. İnşallah böyle devam ederiz." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, Lig Kupası'nda tur atladı

Chelsea, Emiliano Martinez'i kadrosuna katıyor

Aston Villa, Leon Goretzka'yı açıkladı

Real Madrid'de orta saha adayı Manu Kone

Omar Marmoush'tan 70 milyon euro'luk transfer

Max Eberl: "Sacha Boey ile yollarımızı ayırmak istiyoruz"

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı





























