Yunus Akgün, Galatasaray'a döndü
TFF 1. Lig'i şampiyon olarak bitirip, Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor'a Galatasaray'dan kiralık gelen Yunus Akgün de takımdan ayrıldığını açıkladı

Ligde son hafta Menemenspor'u yenerek şampiyon olan Adana Demirspor'da Hasan Kılıç, Emircan Altıntaş ve Berk Yıldız'dan sonra sezon başı Galatasaray'dan takıma kiralık gelen Yunus Akgün'de takımdan ayrıldığını açıkladı.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akgün, "Adana'ya ilk geldiğim günden beri hedefleri, hayalleri bu kadar büyük dev bir ailenin ve camianın parçası olmaktan gurur duydum. Şampiyonluk yolunda elimden geldiğince formamı ıslatmadan hiç çıkartmadım. Adana Demirspor, kariyerimin sonuna kadar biriktireceğim en güzel anılarımın ve başarılarımın içinde en özeli olarak kalacak. Üzerimde hakkı olan hocalarıma, takım arkadaşlarıma, abilerime, sayın başkanımıza ve tüm camiaya sonsuz teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
