Yunan Basınından iddia: Kotarski, Galatasaray ile anlaştı!
Yunan basını, PAOK kalecisi Dominik Kotarski Galatasaray ile anlaşmaya vardığını yazdı.

Muslera'ya veda eden ve yeni kaleci arayışları süren Galatasaray'ın gündeminde birçok isim yer alıyor.
Emiliano Martinez, Marcin Bulka, Andriy Lunin, İnaki Pena ve Dominik Katorski listedeki file bekçilerinden…
Kotarski için Yunan basınından flaş bir iddia geldi. Haberlere göre; 25 yaşındaki eldiven, Galatasaray ile el sıkıştı.
46 MAÇIN 15'İNDE KALESİNİ GOLE KAPATTI
Yunanistan ekiplerinden PAOK forması giyen ve bu sezon 46 resmi maçın 15'inde kalesini gole kapatan Kotarski, transfer durumunu soranlara, "Ben Galatasaray ile anlaştım" şeklinde yanıt verdi.
13 MİLYON EUROGalatasaray'ın 1.89 boyundaki kaleci için kulübü PAOK'a 13 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi.
PAS KABİLİYETİ YÜKSEK
Ülkesinin takımlarından Dinamo Zagreb'in altyapısında yetişen Dominik Kotarski, ardından Ajax'a transfer oldu. Hollanda ekibinin U21 takımında boy gösterirken, A takımda süre bulamadı ve HNK Gorica'ya kiralandı, sonra da 1 milyon Euro'ya bonservisiyle gönderildi. 2022-23 sezonunda da PAOK'un yolunu tuttu. 25 yaşındaki file bekçisi, ayaklarına hakim ve pas kabiliyeti dikkat çekiyor. Hırvatistan Milli Takımı'nda da 2 karşılaşmada kaleyi korudu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

La Liga'da en iyi gençler seçildi: Arda Güler beşinci oldu

Inter'den Inzaghi yerine sürpriz hamle: Chivu

Real Madrid, Abdellah Ouazane transferinde sona yaklaştı

Manchester United'tan sürpriz hamle: Emiliano Martinez

Luis Diaz'dan geleceği için açıklama!

Atletico Madrid, Baena transferinde sona geldi

Manchester City'den sol bek hamlesi: Rayan Ait-Nouri

Milan'ın Modric için teklifi belli oldu!

Xabi Alonso ile yeni Real Madrid!

Hull City'de Sergej Jakirovic için geri sayım!
