Younes Belhanda: "Biraz acı çektik!"
Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Younes Belhanda, İstikbal Mobilya Kayserispor maçı sonrası konuştu.
Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda, 3-2 kazandıkları İstikbal Mobilya Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Belhanda, sezon başında bu tür durumların olabileceğini söyledi.
"BİRAZ ACI ÇEKTİK"
Galibiyet için zorlandıklarından bahseden tecrübeli orta saha, "Biraz zor oldu, biraz acı çektiğimizi söyleyebilirim. Biz onlara gol atma fırsatı sunduk. Sezon başında böyle şeyler olabiliyor. Üç puan, bu akşam özgüvenimiz için çok önemliydi. Üst sıralardan kopmamak için kazanmak önemliydi." dedi.
"EN BÜYÜK SORUNUMUZ..."
Takım olarak oyun sorunlarından bahseden yıldız futbolcu, "Çok fırsat yakaladık ama etkili olamadık. En büyük sorunlarımızdan biri pozisyon üretip, atamamak. Sonra gol yiyip, onu çevirmeye çalışmak oldu. Buna biraz daha fazla çalışmak zorundayız." diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Ozan Kabak hamlesi

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması

Juventus'ta Galatasaray öncesi iki soru işareti

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Juventus'tan Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız kararı!

Spalletti'nin kaderi 'sarı-kırmızı'ya bağlı!

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!
























