Yönetimden radikal kararlar
G.Saray'da dün yapılan yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar alındı.
G.Saray'da dün yapılan yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar alındı.
Bunların ilki gönderilecek oyuncular konusunda oldu. Daha önce Burak'ın biletini kesmeyi düşünen yönetim, dün konuya noktayı koydu ve "Talipleri olan Burak Yılmaz, teklif gelmesi halinde hemen elden çıkarılabilir" kararını aldı.
'FEDA' demeyen yolcu
Sarı-kırmızılı yönetim, yüksek ücret alan oyuncuların sözleşmelerinde revizyona gitme kararı aldı. İlk yarı bitmeden Sabri'nin sözleşme uzatma opsiyonunu kaldıran Galatasaray, yüksek maliyetli oyuncularla da masaya oturacak, Beşiktaş'ın iki sezon önce yaptığı gibi futbolculardan "Feda" demelerin isteyecek. Hamit Altıntop, Tarık Çamdal ve Olcan Adın başta olmak üzere performanslarına oranla yüksek ücret olan futbolcularla sözleşmelerin revizyonu konusunda görüşecek olan yönetim, buna yanaşmayan isimlerle ise yolları ayırmayı planlıyor.
Riva arazisine dev proje!
Yönetim toplantısında büyük bir inşaat firması kulübün Riva'daki arazisi ile ilgili dev bir projenin sunumunu yaptı. Spor köyü yapılması planlanan Riva'da konut ağırlıklı bir projenin de hayata geçirileceği dile getirildi. Ayrıca Florya'da da kapsamlı bir operasyon yolda... Arda'dan bu yana alt yapıdan oyuncu kazanamayan Galatasaray'da yaş gruplarında kapsamlı bir revizyona gidilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

























