Yine mi kontenjan?
Geçen sezon Orduspor’a kiralık verilen Arjantinli oyuncu Emmanuel Culio, Avusturya kampı boyunca son derece sessiz bir görüntü çizerken, en çok çalışan isimlerin başında geldi.
Webaslan.com
YİNE Mİ KİRALIK
Avusturya kampında Culio sanki kendini yeniden kabul ettirmek isteyip, yeniden varoluş mücadelesi verir gibiydi. Sol kanattaki rakibi Albert Riera’dan daha iyi bir görüntü çizdi. Ancak oyuncunun çabası, alınması muhtemel yeni bir yabancı oyuncudan sonra yeterli olmayabilir. Çünkü yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle Riera gönderilemezse, kurban yine Culio olabilir.
Geçen sezon Arda'nın transferi öncesinde Orduspor'a kiralık verilen oyuncu Karadeniz ekibiyle iyi bir performans sergilemeyi başarmıştı. Bir çok süper lig kulübü ise Arjantinli kanat oyuncusunu kadrolarına katabilmek için sıraya girdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!

Ajax galibiyeti kaçırdı! Heerenveen'den kritik geri dönüş

Michy Batshuayi için sürpriz iddia!

Manchester United'a transfer mesajı

Ajax, Zaniolo'yu istiyor!

Arsenal'de 3 yıldız kadroda yok!

Maguire: "Rashford'un kalmasını istiyoruz"




























