Yine Bruma, yine ödül!
Galatasaray'ın yıldızı Bruma, Portekiz Futbol Federasyonu tarafından ''Yılın gelecek vaad eden genci'' ödülü için finalistler arasında gösterildi.
Webaslan Dış Haberler
Daha önce İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Tuttosport tarafından ''Golden Boy'' ödülü adayları arasında gösterilen Bruma, bu kez Portekiz Futbol Federasyonu tarafından verilen ''Yılın gelecek vaadeden genci'' ödülü için finalistler arasında gösterildi.
Portekiz Futbol Federasyonu, Galatasaray'da forma giyen Bruma ile birlikte, kanocu Diogo Lopes, yüzücü Diana Torres, genç tenisçi Frederico Silva ve Teresa Bonvalot'u da ''Yılın gelecek vaadeden genci'' ödülünün finalist adayları arasında gösterdi.
''Yılın en iyi sporcusu'' ödülüne de Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo ve eski mili futbolcu Rui Costa aday olarak gösterildi.
15 Kasım'da Estoril şehrinde Portekiz Futbol Federasyonu tarafından kazananlar açıklanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


























