Yine Bruma, yine ödül!
Galatasaray'ın yıldızı Bruma, Portekiz Futbol Federasyonu tarafından ''Yılın gelecek vaad eden genci'' ödülü için finalistler arasında gösterildi.
Webaslan Dış Haberler

Daha önce İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Tuttosport tarafından ''Golden Boy'' ödülü adayları arasında gösterilen Bruma, bu kez Portekiz Futbol Federasyonu tarafından verilen ''Yılın gelecek vaadeden genci'' ödülü için finalistler arasında gösterildi.
Portekiz Futbol Federasyonu, Galatasaray'da forma giyen Bruma ile birlikte, kanocu Diogo Lopes, yüzücü Diana Torres, genç tenisçi Frederico Silva ve Teresa Bonvalot'u da ''Yılın gelecek vaadeden genci'' ödülünün finalist adayları arasında gösterdi.
''Yılın en iyi sporcusu'' ödülüne de Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo ve eski mili futbolcu Rui Costa aday olarak gösterildi.
15 Kasım'da Estoril şehrinde Portekiz Futbol Federasyonu tarafından kazananlar açıklanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
