Yılmaz Vural'dan İstiklal Marşı önerisi
Maçlardan önce okunan İstiklal marşı ile ilgili olarak Yılmaz Vural'dan öneri geldi.

Teknik direktör Yılmaz Vural, Türkiye'de maçlardan önce okunan İstiklal Marşı'nın kaldırılması gerektiğini söyledi.
Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına katılan teknik direktör Yılmaz Vural, İstiklal Marşı ile ilgili görüşlerini dile getirdi.
Yılmaz Vural "Biz hani çok milliyetçiyiz ya, İstiklal Marşı söylenmeyen bir marş haline geldi. Takımda 3 tane Türk oyuncu var. Maçlardan önce İstiklal Marşı okunması durumunu kaldıralım önce." dedi.
Sözlerine devam eden Yılmaz Vural "Bu marş her dakika bir yerde okunmaz, amacından saptı, ciddiyeti kalmadı. Bu kadar milliyetçi geçinip milliyetçi olmayan ülkelerden biriyiz. Bu kadar yabancı topladık takımlara. Çok yabancı var ama yabancı antrenör az." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak
