Yılın bombası Ibrahimovic
Dünyanın en iyi forvetleri arasında yer alan Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, golcü futbolcunun Paris Saint Germain'le (PSG) sözleşme uzatmak istemediğini açıkladı.
Dünyanın en iyi forvetleri arasında yer alan Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, golcü futbolcunun Paris Saint Germain'le (PSG) sözleşme uzatmak istemediğini açıkladı.
Kariyerinde Ajax, Inter, Barcelona gibi kulüplerde oynayan ve son olarak Fransız ekibi PSG'nin yolunu tutan Ibrahimovic bu kez Türkiye'de forma giyebilir.
İsveç'li yıldızın menajeri aralarında Milan, Tottehnam ve Galatasaray'ın da bulunduğu kulüplerle görüştüklerini açıklarken, PSG ile sözleşme uzatmayacaklarını söyledi.
PSG'nin İsveçli yıldızın 2016 yılına kadar olan yüksek maliyetli sözleşmesinden kurtulmak için transferine izin vereceği belirtildi.
İtalyan Corriere della Sera gazetesinin iddiasına göre, Ibrahimovic'in menajeri Galliani ile bir araya gelerek transfer müzakerelerinde bulunurken golcü futbolcuyu Tottenham ve Galatasaray'ın da olduğunu belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, yeniden lider!

Sunderland'de ışıklar kapandı!

Vitor Pereira'ya 90+7'de büyük şok!

Atalanta, Napoli'den son umutlarını da aldı

Harry Kane'den Barcelona yanıtı

Emirhan İlkhan kırmızı gördü, Torino üç golle yenildi

Juventus'ta Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız belirsizliği!

Real Madrid'in yenilgisi sonrası Arda Güler manşetlerde!

PSG, Metz'i yendi ve liderliğe yükseldi

Ajax evinde istediğini alamadı






























