Yıldızımız seçim vaadi oldu!
Başbakan adayı Domingos Simoes Pereira, Gine'de yapılacak seçimleri kazanması durumunda, Galatasaraylı oyuncu için olan planını açıkladı.
Galatasarayımız’ın genç futbolcusu Bruma, doğduğu topraklar Gine-Bissau’da 13 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi seçim vaadi olarak sunuldu.
Başkent Bissau’da dün kitlelere seslenen Gine ve Cape Verde Bağımsızlık Partisi Başkanı Domingos Simoes Pereira, "Bruma’nın Türkiye ’de attığı goller bizi gururlandırıyor ve Gine’nin tanıtımına en iyi şekilde katkı sağlıyor. Başbakan seçilmem halinde oyuncuyu buraya getirerek onurlandıracağım" dedi.
Sporting Lizbon forması giyen Carlos Mane’nin de bu törende hazır bulunması düşünülen bir diğer isim olduğu belirtildi.
1950’li yıllarda kurulan ve Gine-Bissau ile Cape Verde’nin bağımsızlığı için mücadele eden Gine Bağımsızlık Partisi, ülkenin 1973’te bağımsızlığına kavuşmasında önemli rol oynamıştı.
Komünist ideolojiyi benimseyen parti, bağımsızlığın ardından yoluna siyasal bir parti olarak devam etti ve uzun yıllar ülke yönetiminde söz sahibi oldu.
(Skorer)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!
























