Yiğit takımla çalıştı
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Final'in dördüncü haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah antrenmanıyla devam etti.
Webaslan.com
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma ve açma - germe hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra üç gruba ayrılan oyuncular, dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Trabzonspor maçında forma giyen futbolcuların çalışmalarını tamamladıktan sonra diğerler oyuncular, antrenmana yarı sahada çift kalede maç yaparak devam etti.
Mehmet Batdal'ın tedavisi sürdürüldü. Yiğit Gökoğlan, antrenmanda takımla birlikte çalışmalarda yer aldı. Sabah antrenmanını Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak takip etti.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Trabzonspor maçının hazırlıklarını salı günü akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!























