Yerli Prekazi Selçuk İnan
Galatasaray'ın vazgeçilmezlerinden, takımın maestrosu Selçuk İnan, tarihe geçecek.
Galatasaray'ın vazgeçilmezlerinden, takımın maestrosu Selçuk İnan, bugünkü Torku Konyaspor maçıyla birlikte tarihe geçecek.
Mayıs 2011'de G.Saray'a imza atan, 166 resmi maçta 35 gol, 45 asistle 80 gole direkt katkıda bulunan yıldız futbolcu, üst üste 4. sezonda da 40 maç barajını aşacak. Torku Konyaspor maçıyla bu sezon 40. maçına çıkacak Selçuk, ilk sezonu olan 2011-2012'de 39 lig, 1 Türkiye Kupası olmak üzere 40 maç oynadı.
2012-2013'te 42 resmi maça çıkan 30 yaşındaki yıldız, 2013-2014'te 45 maçta süre aldı. Galatasaray tarihinde tüm zamanlarda üst üste 4 sezon 40 resmi maç barajına ulaşan ilk yerli isim olan Selçuk, Prekazi ve Popescu gibi yabancı isimlerin rekoruna da ortak oldu.
Prekazi, 1985-86'dan sonra sırasıyla 45, 43, 40 ve 41; Popescu da 1997-98'den sonra sırasıyla 48, 42, 42, 42 maça çıktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!























