Yerli golcüde favori Kenan Karaman!
Galatasaray, hücum hattını sil baştan değiştirmeyi planlarken, Fatih hoca mutlaka yerli bir forvet de istiyor. Terim’in bu doğrultuda öncelikli hedefi Kenan Karaman... Milli futbolcu için kulübü Fortuna Düsseldorf’la ilk temas kuruldu

Diagne kısa zaman içinde satılacak, bir sürpriz yaşanmazsa Mitroglou’yla da yollar ayrılacak. Cim Bom yeni sezonda bambaşka bir hücum hattıyla taraftarının karşısına çıkacak. Yabancı transferinde pek çok isimle görüşmeler sürerken, Fatih Terim mutlaka bir de yerli forvet istiyor. İmparator’un yerli oyuncular arasında en çok beğendi futbolcu ise Kenan Karaman.
Almanlar 3.5 milyon istedi
A Milli Takım’ın son oynadığı Fransa ve İzlanda karşılaşmalarında ilk 11’de sahaya çıkan 25 yaşındaki gurbetçi yıldız, özellikle Fransa karşısındaki performansıyla tam not aldı. Hem ileri uçta hem de sol kanatta görev yapabilen Kenan için kulübü Fortuna Düsseldorf ile dirsek teması kuruldu. Bundesliga ekibinin ilk etapta Kenan için 3.5 milyon Euro seviyelerinde bir ücret belirlediği öğrenilirken, Galatasaray cephesi bu rakamı aşağı çekmeye çalışıyor. Geride bıraktığımız sezon Bundesliga’da 21 maça çıkan Kenan Karaman, 3 gol, 2 asistlik katkı sağladı.
Kenan kimdir?
D.Tarihi: 05.03.1994
D.Yeri: Stuttgart
Ülkesi: Almanya-Türkiye
Boyu: 1.89
Kilosu: 83
Mevki: Forvet
Kulübü: F.Düsseldorf
Kontrat: 30.06.2021
Oynadığı takımlar: Hannover, Hoffenheim
Milli takım: Türkiye (7 maç 1 gol)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!

Slaven Bilic, West Ham'ın gündeminde!

Arda Güler'e İngiltere'den rekor teklif!

Juventus'tan Kenan Yıldız'a astronomik etiket!

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!
