Yeni problem: Babel, Belhanda, Feghouli
Fatih Terim’in istemediği Babel, Belhanda ve Feghouli’nin hala takımda olması yeni bir krizi gündeme taşıdı.

Galasaray'da transferlerin gecikmesi yetmezmiş gibi Fatih Terim'in istemediği Babel, Belhanda ve Feghouli'nin hala takımda olması yeni bir krizi gündeme taşıdı.
Fatih Terim, ligin son haftası oynanan Antalya maçının ardından "Transferler hazırlık kampına yetişmeli. Daha önce bunun sıkıntısını yaşamıştık" demişti. Ama Galatasaray'da Arda, Emre ve Oğulcün dışında takıma katılan yeni bir isim olmadı.
Sözleşmesi biten Seri ve Lemina'nın boşluğu hala devam ediyor. Orta sahada Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Younnes Belhanda, Birhan Vatansever ve Atalay Babacan dışında oyuncu yok. Yine Terim'in satılmasını istediği Babel, Feghouli ve Belhanda hala takımda ve idmana çıkıyorlar. Her alanda yaşanan bu gecikme Terim ile yönetim arasındaki gerilimi her geçen gün daha da artırıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!
