Yeni pilot takım onu istiyor!..
Ünal Aysal'ın göreve gelmesinin ardından çeşitli takımlarla işbirliği yapan Galatasaray'ımız, bir takımla daha anlaşmaya hazırlanıyor. Ancak istedikleri bir oyuncu var.
Webaslan.com
AydınDenge'nin haberine göre; Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923’ün Kulüp Başkanı Şahin Kaya, Fethiye’de Galatasaray Yöneticisi Bülent Tulun ile bir araya geldi. Yapılan görüşmede Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Şahin Kaya, Galatasaray A2 Takımı’nda forma giyen 20 yaşındaki stoper Emre Can Coşkun'u istediği bildirildi.
Galatasaray Yöneticisi Bülent Tulun'un Emre Can’ın kiralık olarak verilmesine sıcak baktığı, Başkan Kaya'nın ise bonservisi ile istediği belirtildi.
Öte yandan ikilinin görüşmesinde Aydınspor 1923'ün Galatasaray'ın pilot takımı olması da konuşulurken, bu konuda önümüzdeki günlerde yeniden görüşüleceği öğrenildi.
Aydınspor 1923 Yöneticilerinin, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin genç oyuncuları için girişimlerde bulunacağı belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick
























