Yeni MHK sistemine 3 kulüp kuşkuyla bakıyor
Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Yeni MHK" sistemine 3 kulüp kuşkuyla bakıyor.
Fotoğraf : Webaslan.com
Habertürk'ün haberine göre; Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir, yeni sistem konusunda kuşkuları olan ve bu kuşkularını ileten kulüpler olarak öne çıktı.
Habere göre; Galatasaray, "aceleye getirilmesin" derken, Trabzonspor "Merkez Hakem Komitesi'ne güvenmiyoruz" söylemini yineledi. Başakşehir de bu görüşte.
MHK YENİ SİSTEMİ NASIL OLACAK?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu, hakemlik sisteminde gelecek sezon şirketleşme modeline geçileceğini, geçiş sürecinde ise danışma kurulu oluşturulacağını ve bu kurulun hemen çalışmaya başlayacağını açıkladı.
Ferhat Gündoğdu, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve 1. Lig Kulüpler Birliği üyelerinin bir araya geldiği toplantının ardından açıklamalarda bulundu.
Gündoğdu, oluşturulacak danışma kurulunun 5 üyesinin 3'ünü kulüplerin, 2'sini ise federasyonun atayacağını belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes




























