Yeni localar satışa çıkarıldı
Galatasaray Kulübü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da yeni locaları satışa çıkardığını açıklarken; yeni localar hakkında da bilgi verdi.
Anadolu Ajansı
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Türkiye'nin en büyük VIP alanına sahip stadı olan Türk Telekom Arena'nın yeni hazırlanacak olan localarla daha da büyüyeceği kaydedilirken, stat açılmadan önce tükenen 155 locanın yanı sıra, 2012 yılında tamamlanması planlanan 29 yeni locanın da satışa çıkarıldığı aktarıldı.
Yeni localar ile beraber toplamda 184 locaya ulaşacak olan Türk Telekom Arena'nın, bu kapasitesi ile Avrupa'nın en çok locaya sahip ikinci stadı olacağı vurgulanırken, ''Türk Telekom Arena locaları LCD televizyon, mini buzdolabı, telefon, kilitli dolaplar, loca içine yemek siparişi, konforlu deri koltuklardan maç izleme özellikleri ile dikkat çekiyor. Localarımız aynı zamanda konforlu maç izlemek isteyenlerin dışında hem bireysel hem de kurumsal ağırlama yapmak isteyenlerin de tercihi haline geldi'' denildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Gattuso'dan Tavares için Real Madrid sözleri...

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!























