Yeni hocasından Mariano için açıklama
Galatasaray'dan ayrılan Mariano için yeni kulübü Atletico Mineiro'da teknik direktör Jorge Sampaoli'den açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan ayrılan Brezilyalı sağ bek Mariano'nun yeni adresi Atletico Mineiro oldu. Takımın teknik direktörü Jorge Sampaoli, tecrübeli oyuncu için açıklamalarda bulundu.
Mariano, sözleşmesinin sona ermesi sonrası 22 Temmuz'da Galatasaray'a veda etti. Mariano, Atletico Mineiro ile anlaştı ve bir dönem Sevilla'da beraber çalıştığı Jorge Sampaoli ile tekrar bir araya gelecek.
"MARIANO'YU TAVSİYE ETTİM"
Sampaoli yaptığı açıklamada; "Mariano ile 2017'de Sevilla'da beraber çalıştık. Onu gerçekten seviyorum. Bir beke daha ihtiyacımız vardı çünkü oradaki tek oyuncumuz Guga'ydı. Ben de Mariano'nun transferini tavsiye ettim." dedi.
Sampaoli sözlerinin devamında; "Galatasaray için oynuyordu. Bu seviyede ritmi olan bir oyuncuyu bulmak zor. Adaptasyon süresi uzun sürmeyecektir." dedi.
Mariano, Süper Lig'de Galatasaray forması ile 84 maça çıktı. 34 yaşındaki Brezilyalı, bu maçlarda takımına 2 gol ve 16 asistlik katkı sağladı.
BAŞKANLARI NE DEDİ?
Mariano'nun Atletico Mineiro'ya transferi Başkan Sergio Sette Camara tarafından açıklandı.
Başkan Sergio Sette Camara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kupalar için güçlü bir takım kuruyoruz. Harika bir transfer daha! Hoş geldin Mariano" ifadelerini kullandı.
📽 Galatasaray'dan Mariano'ya veda videosu https://t.co/7J9yTfG8yY
— Sporx (@sporx) July 30, 2020
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'da düğüm çözüldü: Şampiyon Napoli!

Arda Güler'den Ancelotti'ye veda mesajı

Milan'da yeni dönem: Igli Tare resmen sportif direktör

Real Madrid'de Carlo Ancelotti ile yollar ayrıldı!

Real Betis'ten kuşlu logo totemi

Barcelona, Raphinha ile sözleşme uzattı!

Luka Modric, Real Madrid'den ayrılacağını açıkladı!

PSG'de yeni imza: Luis Campos

Bruno Fernandes'in ayrılık yanıtı!

Cesc Fabregas'tan Nico Paz için Real Madrid'e yanıt!
