Yener İnce: "Umarım fikstür yüzünden sakatlık olmaz"
Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, Galatasaray'ın fikstür düzenlemesine yaptığı itirazı destekledi.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu kararın sakatlıkları tetikleyebileceğini söyleyen İnce, şu ifadeleri kullandı;
"UEFA düzenlemelerine göre, iki futbol maçı arasında en az 48 saat olması gerekmektedir. Eğer maçlar farklı şehirlerde oynanacaksa, kural değişmemekle beraber bu durumda, seyahat süreleri de dikkate alınarak takımların yeterli dinlenme ve toparlanma süresi alması sağlanır.
Özellikle kıtalar arası veya 3 saati aşan uçuş gerektiren hallerde UEFA medikal kurullarının tavsiyesi bu sürenin en az 72 saat olmasıdır. Genel teamüllere aykırı bir biçimde 72 saatten bile az zaman içinde 4-5 saatlik uçuş gerektiren bir deplasmandan sonra maç oynayacağız.
En büyük temennimiz herhangi bir oyuncumuzun bu süreçte sakatlanmamasıdır. Ancak elbette ideal olan bizim temennilerimizden çok bu takvimi hazırlayan arkadaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstermeleridir."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!

Crystal Palace'ta Yeremy Pino bitiyor!

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Manchester City, Donnarumma için Ederson'u bekliyor!
