Yekta pahalı geldi!
Hamza Hamzaoğlu'nun hakkında "Gidebilir" raporu verdiği Yekta Kurtuluş'un PTT 1. Lig kulübü Adana Demirspor ile yaptığı görüşmelerden sonuç alınamadı.
Takvim

Hamza Hamzaoğlu'nun hakkında "Gidebilir" raporu verdiği Yekta Kurtuluş'un PTT 1. Lig kulübü Adana Demirspor ile yaptığı görüşmelerden sonuç alınamadı.
Tecrübeli futbolcunun Adana Demirspor'dan yıllık 1 milyon Euro istediği ve görüşmelerin tıkandığı öğrenildi.
Kendisini isteyen Süper Lig kulüpleriyle de masaya oturacak olan Yekta yine anlaşma sağlayamazsa mecburen Galatasaray formasını giymeye devam edecek.
Hamza Hamzaoğlu’nun da gelecek sezon için kadroda düşünmediği Yekta’nın ayrılmak istemediği ve çalışarak formayı kapmak istediği öğrenildi.
Bu durumda Yekta, sözleşmesinin biteceği 2017 tarihine kadar kulüpte kalacak. 29 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sene Prandelli’den sık sık şans bulmasına rağmen Hamzaoğlu tarafından tercih edilmemişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Marsilya ve Lille yenişemedi!

Bologna - Juventus maçında kazanan yok!

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"
