'Yazın gelseler liderdik'
Galatasaraylı yöneticiler, Donk ve Linnes'in takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyor
Galatasaray'da başkan Dursun Özbek geçen haftaki yönetim toplantısında kurmaylarına, "Bu takımı gençleştirmenin ve değiştirmenin zamanı geldi. Geleceğin takımını kuracağız ve ara transferi çok iyi değerlendireceğiz" demişti.
Başkanın bu sözlerinden sonra Kasımpaşa'dan Donk ve Molde'den Linnes transfer edildi. Bu hamleler, sarı-kırmızılı yönetimi fazlasıyla memnun etti. Galatasaraylı yöneticilerin aralarında yaptıkları sohbetlerde, "Donk ve Linnes nokta transferler oldu. Keşke sezon başında, yazın gelselerdi… O zaman devre arasına 11 puan geride değil, lider girerdik" iddiasında bulundu.
İSTANBUL'A DÖNÜŞ VAKTİ
İkinci yarı hazırlıkları için 10 Ocak'tan bu yana Antalya Belek'te kamp yapan Galatasaray, dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından İstanbul'a döndü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

İspanya'da Marcao'ya ağır ceza!

Tottenham'dan devre arasında 150 milyon sterlin transfer bütçesi























