Yazarlardan Milli Takım için yorum!
YAZARLARDAN MİLLİ TAKIM YORUMU
Sabah Spor Yazarları, A Milli Takım'ın Letonya ile oynayacağı mücadele öncesi değerlendirmelerde bulundu.

"NELERİ FARKLI GÖRDÜNÜZ?"
SORU: A Milli Takım, Stefan Kuntz ile geçen zamana yanmalı mı? Vincenzo Montella'nın yönetiminde Hırvatistan ile oynanan maçta neleri farklı gördünüz, neler değişti?

"İLETİŞİMİ VE SAYGINLIĞI İYİYMİŞ"
MURAT ÖZBOSTAN: "Yeni teknik direktörler göreve başladığı zaman takımlara her zaman moral, motivasyon ve güven aşılar. Ay- Yıldızlı ekipte de bunu gördük. Montella son derece tecrübeli, ne istediğini bilen, pozitif bir teknik adam. Adana Demirspor'da iken hem medya, hem futbolcular hem de Adana taraftarıyla ilişkilerini başarıyla yürütmüştü. Benim öğrendiğime göre idmanlarda ve soyunma odasında oyuncularla olan diyalogları, iletişimi ve saygınlığı oldukça iyiymiş."

"SAHİPLENDİĞİNİN GÖSTERGESİ"
MURAT ÖZBOSTAN: "Bunun en bariz örneği Barış Alper'in gol attıktan sonra kulübeye koşup Montella'ya sarılmasıydı. İtalyan hocanın da Hırvatistan zaferinin ardından soyunma odasında takımını pizza ile ödüllendirmesi Milli Takım'ı ne kadar sahiplendiğinin güzel bir göstergesiydi. Oyun olarak sahadaki dokunuşları da takdire şayan. Bugün sayfalarımızda yaptığımız analizlerde de bunu görebiliyoruz. Önemli olan istikrar ve kazanma alışkanlığının devam etmesi. Bu takımın potansiyeli çok yüksek ve bu birliktelik gelecek adına bizi umutlandırıyor."

"TARİHİ BİR ZAFER ELDE ETTİK"
ÖMER ÜRÜNDÜL: "Milli Takım için Kuntz tercih edildiğinde doğru bulmamıştım. Ama Alman hocayı yıpratmamak için eleştirilerimde yapıcı davrandım. Ancak Portekiz ile oynanan play-off maçından sonra Kuntz'un yaptığı inanılmaz teknik adam yanlışları üzerine gazetemdeki yazımın başlığı, "Kuntz'a artık güvenmiyorum" idi. Hırvatistan ile gruptaki kaderimizi belirleyen maçta tarihi bir zafer elde ettik. En önemlisi, futbolcularımızın ruhlarını sahaya yansıtarak mükemmel bir yardımlaşmayla fizik gücün sınırsız zorlandığı bir mücadele örneği sergilemesiydi."

"LETONYA'YA DİKKAT ETMELİYİZ"
ÖMER ÜRÜNDÜL: "Montella'nın futbolculara kısa sürede bu motivasyonu sağlaması önemliydi. Ayrıca taktik planı da doğruydu. Takım presiyle rakibi 18'imize çok az yaklaştırdık. Defansın arkasına attığımız toplarla da iki sprinter oyuncumuzla pozisyonlara girdik. Montella ile görüşümüz bir maçlık olmaz. Daha bekleyeceğiz. Senelerdir zayıf rakipler karşısında hediye ettiğimiz puanlarla yaralar aldık. Bize de ters gelen Letonya'ya da dikkat etmeliyiz."


Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
