Yayıncı kuruluşun kararı; Garanti verin, 35 milyonu alın
Yayıncı kuruluş, liglerin başlaması konusunda kulüplerden yazılı garanti istedi. Bunun verilmesi durumunda ise 35 milyon TL'nin hesaplara yatırılacağının sözünü verdi.
Son yapılan Kulüpler Birliği toplantısında konuşulan konuların başında koronavirüs döneminde yayıncı kuruluşun yapamadığı ödemeler geldi. Bilindiği gibi yayıncı kuruluş futbolun oynanmadığı dönemde kulüplere ödeme yapmadı. Maddi sıkıntılar içinde olan kulüpler, ödemelerin bir an önce yapılmasını istiyor. Yayıncı kuruluş ise liglerin başlaması konusunda kulüplerden yazılı garanti istedi. Bu garantinin verilmesi durumunda ise 35 milyon TL'nin nakit olarak ödeneceği belirtildi.
Yayıncı kuruluşun bu sezon sadece ödeme yapacağı 3 taksit kaldı. Bu taksitin toplamı 588 milyon Türk Lirası… TFF, 28 Mayıs'ta yapılacak son toplantıda liglerin 12 Haziran'da başlayıp başlamayacağı konusunda son kararı verecek. Süper Lig'de mücadele eden 18 kulüp de liglerin başlamasını istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"

İspanya'da olay Arda Güler yorumu: 'Kabul edilemez!'




























