Yayın geliri için hedef 250 milyon dolar!
TFF'nin Kulüpler Birliği ile ortaklaşa kurduğu ihale komisyonu, yayın ihalesi için çalışmalarına devam ediyor. Komisyonun hedefi, yayın gelirini 250 milyon dolar seviyelerine çıkarmak.
Akşam

Fotoğraf : AA
TFF'nin Kulüpler Birliği ile ortaklaşa kurduğu ihale komisyonu, yeni dönem yayın ihalesi konusunda çalışmalarına detaylı bir şekilde devam ediyor.
HEDEF 250 MİLYON DOLAR
Komisyonun yeni hedefi 500 milyon dolardan 85 milyon dolar seviyelerine kadar inen yayın gelirini, 250 milyon dolar seviyelerine çıkarmak. İhaleye en az üç firmanın katılması için görüşmeler devam ediyor.
PLAY-OFF SİSTEMİ
Play-Off sistemi de yayın ihalesi gelirinin artması için TFF tarafından gündeme getirildi. Bu yolla büyük maçların daha çok oynatılması planlanıyor. Kulüplere bu konuda tam 6 tane öneri yapıldı. Belçika ve Romanya'daki Play-Off sistemi ön plana çıkmış durumda. Ancak henüz net bir karar verilmiş değil.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!

Liverpool, Atletico Madrid'i 90+2'de yıktı!

PSG, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı!

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"
