Yasin Öztekin'den Galatasaray isyanı!
Göztepe - Galatasaray maçına yedek başlayan Yasin Öztekin, maç sonu açıklamalarda bulundu.
Göztepe'de Galatasaray karşısında maça yedek başlayan ve oyuna son bölümde giren Yasin Öztekin, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
90+2. dakikada direkten dönen topu hakkında konuşan Yasin, ''Keşke son dakikada çektiğim şut girseydi. 1-1 olsaydı kazanma şansımız da yükselirdi. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Bu sahada oynamak zordu ama iyi mücadele ettik. Şu an kritik bir dönemdeyiz. İyi oynuyoruz ama puana da yansıtmamız lazım.'' sözlerini kullandı.
''HOCAMIZIN KARARI BÖYLEYDİ...''
Maça ilk 11'de başlamadığı için üzgün olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, ''Gönül isterdi ki direkt 11 oynayayım ama hocamızın kararı böyleydi. Keşke yenilmeseydik ama futbol bu. Galatasaray'ı tebrik ediyorum, biz de maçlarımızı umarım kazanırız.'' şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Premier Lig'de yeni sezon Arsenal-Coventry maçıyla başlıyor

Manchester City'den Allan Elias hamlesi!

Jose Mourinho: "Arda Güler, Rodri olacak!"

Hull City'de büyük özlem sona eriyor!

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı




























