Yasin: "Beni arayan kulüpler oldu..."
Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, kulüp doktoru Yener İnce'nin düğününde konuştu.
Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, sarı-kırmızılı takımdaki ilk senesinde şampiyonluk yaşadığı için büyük mutluluk yaşadığını söyledi.
Sarı-kırmızılı futbol takımının doktoru Yener İnce'nin Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen düğününe katılan ve girişte basın mensuplarına açıklamada bulunan Yasin, "İlk yarı benim için çok kolay geçmedi ama çok çalışan biri olarak elimden gelenin en iyisini yaptım. Allah'a şükürler olsun ki ilk senemde şampiyonluk yaşadım. Takımıma verdiğim katkıdan dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na kendisine verdiği şanstan dolayı teşekkür eden sarı-kırmızılı oyuncu, şunları söyledi:
"Hocama ayrıca teşekkür ediyorum. Bana güvendi ve inandı. Ben hiçbir zaman gitmek istemedim. Buraya çok çalışarak, fedakarlık yaparak geldim. Oynamadığım zamanlarda arayan kulüpler oluyordu, düşündüm de ama hiçbir zaman gitmek istemedim. Hocamla görüştüm ve o da bana 'kesinlikle gitmeyeceksin' dedi. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Çok şükür hem o kazandı hem ben kazandım hem de Galatasaray kazandı."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lamine Yamal'dan Lionel Messi'ye büyük övgü!

Manchester City'de bedava ayrılık: John Stones

Napoli'de Lukaku krizi vedayla bitiyor!

Wolverhampton küme düştü!

Bournemouth, teknik direktör Rose ile 3 yıllığına anlaştı

Chelsea için Diego Simeone iddiası!

Chelsea, Garnacho'yu satmak istiyor

Juventus, Muani'den vazgeçmiyor!

Szoboszlai'den yeni sözleşme açıklaması

Ibrahima Konate: "Liverpool'da kalmaya yakınım"























