Yapana kadar devam!
Rapid Wien maçından sonra Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye geçerek kampa giren Galatasaray önceki gün olduğu gibi taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi.
Milliyet
Rapid Wien maçından sonra Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye geçerek kampa giren Galatasaray önceki gün olduğu gibi taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Prandelli’nin idman sırasında sık sık oyunu durdurup oyuncularına uyarılarda bulunduğu, hücum ve savunma varyasyonlarında en iyisi yapılana kadar pozisyonları tekrarladığı belirtildi.
İtalyan teknik adamın ayrıca çabukluk ve güç idmanlarına da katılarak hareketleri tek tek gösterdiği ifade edildi. Kimi zaman sesini yükselterek uyarılarını aktaran Prandelli, istedikleri yapılınca ise alkışlarla oyuncularına destek verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

Achraf Hakimi, hakim karşısına çıkacak

Manchester United'ın borcu 1 milyar sterlini aştı

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"
























