Ya transfer ya da sözleşme feshi kapıda!
Sarı kırmızılı takımda, Ocak ayı yolcuları şimdiden belli oluyor...
Sarı kırmızılı takımda, Ocak ayı yolcuları şimdiden belli oluyor...
Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, son maçlarda 18 kişilik kadroya bile dahil etmediği Koray Günter ve Tarık Çamdal’ın kesin olarak gönderilmesini istedi.
Bu oyuncular öncelikle takasta kullanılacak. Eğer bu konuda başarı sağlanamazsa, satılmaları için uğraşılacak.
Aksi takdirde uygun bir fesih bedeliyle, sözleşmeleri sona erdirilecek. Kiralık formülünün son çare olarak düşünüldüğü öğrenildi. Böylece bu iki oyuncunun maliyetinden kurtulan Sarı-Kırmızılılar, yeni transferler için bu bütçeyi kullanabilecek.
Ayrıca Hamza hocanın fazla forma şansı tanımadığı Olcan Adın da gözden çıkarılan bir diğer isim. Tecrübeli futbolcuya iyi bir teklif gelmesi halinde, gitmesine izin verilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!





















