Ya transfer ya da sözleşme feshi kapıda!
Sarı kırmızılı takımda, Ocak ayı yolcuları şimdiden belli oluyor...
Sarı kırmızılı takımda, Ocak ayı yolcuları şimdiden belli oluyor...
Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, son maçlarda 18 kişilik kadroya bile dahil etmediği Koray Günter ve Tarık Çamdal’ın kesin olarak gönderilmesini istedi.
Bu oyuncular öncelikle takasta kullanılacak. Eğer bu konuda başarı sağlanamazsa, satılmaları için uğraşılacak.
Aksi takdirde uygun bir fesih bedeliyle, sözleşmeleri sona erdirilecek. Kiralık formülünün son çare olarak düşünüldüğü öğrenildi. Böylece bu iki oyuncunun maliyetinden kurtulan Sarı-Kırmızılılar, yeni transferler için bu bütçeyi kullanabilecek.
Ayrıca Hamza hocanın fazla forma şansı tanımadığı Olcan Adın da gözden çıkarılan bir diğer isim. Tecrübeli futbolcuya iyi bir teklif gelmesi halinde, gitmesine izin verilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya, Fransa Kupası'nda 9-0'la turladı!

Emirhan İlkhan, Roma'yı 90'da yıktı!

Manchester City, Newcastle'a karşı avantajı kaptı

Atletico Madrid, kupada tur atladı

Manchester United'da yeni dönem: Michael Carrick

Barcelona, Joao Cancelo'yu resmen duyurdu!

Jürgen Klopp'tan Real Madrid cevabı: "Telefonum çaldı!"

Alvaro Arbeloa'dan Jose Mourinho için flaş itiraf!

Atalanta, Raspadori için anlaştı!

Hakan Çalhanoğlu'dan Inter'e kötü haber



























