Ya satılacak ya da ...
Bu sezonun devre arasında Hagi'nin isteğiyle transfer edilen Culio ve Stancu'nun da gelecek sezon Galatasaray'da kalıp kalmayacağını merak eden menajerleri Giovani Becali, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeydi.
Webaslan.com
Zapata, Lucas Neill, Harry Kewell ve Barış Özbek ile yollarını kesin olarak ayıran Galatasaray, Stancu için gelecek olan teklifleri ise değerlendirmeye alacak.
Rumen teknik adam teknik direktör Hagi döneminde Steaua Bükreş'ten 5.5 milyon avro karşılığında transfer edilen Bogdan Stancu'yu yabancı kontenjanında da yer açmak için satamazsa bile kiralık olarak başka bir takıma göndermenin planlarını yapan Galatasaray, dün oyuncunun menajeri Becali ile Florya'da bir araya geldi.
Ünal Aysal'ın danışmanı olarak görev yapan Bülent Tulun ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelen Bülent Tulun, menajer Becali'ye Stancu için tekliflere açık olduklarını iletti.
Teknik direktör Fatih Terim'in Culio ile yeni sezonda devam etmek istediği, Bogdan Stancu'ya ise uygun bir teklif gelmesi halinde elden çıkarılması yönünde yönetime talimat verdiği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tedesco nefes alamıyor; 4 haftada 1 puan!

Bayern Münih'ten 'mucize'ye izin yok!

Manchester City, derbide 10 kişi kazandı!

Barcelona'dan ligde 5'te 5!

Leipzig, Hamburg'ı farklı geçti!

Alvaro Morata'dan Fabregas için övgü!

Real Madrid'den Courtois kararı

Wilfried Zaha, kendini La Liga'ya önerdi!

Arda Güler İspanya basınında tartışmalara yol açtı!

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"


























