Ya Manchester City, ya Galatasaray
Jason Denayer yeni dönem için Pep Guardiola’nın kararını bekleyecek
Manchester City’den kiralanan ve geçen sezon Galatasaray forması giyen Jason Denayer yeni dönem için Pep Guardiola’nın kararını bekleyecek.
İstanbul’dan ayrılmadan önce Galatasaraylı yöneticilerle görüşen Galatasaraylı futbolcu, “Manchester City’deki durumumun netleşmesine göre karar vereceğim. Bunun için Guardiola’nın benimle ilgili vereceği karar önemli. Beni düşünürse Manchester’da kalacağım. Ancak kadroda düşünülmezsem kesinlikle tekrar Galatasaray forması giymek istiyorum. Belki ilk zamanlar benim için sportif yönden iyi geçmedi ama sonradan bu durum ortadan kalktı. İstanbul’u da çok seviyorum. Kulübün bana olan yaklaşımı da son derece pozitifti” dediği belirtildi.
Galatasaray Yönetimi, bu gelişme üzerine stoper konusunda Denayer’in City’deki durumunun netleşmesine göre hareket edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lens liderlik için büyük fırsatı tepti!

Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Juventus, bu kez transferde Galatasaray'a rakip!

Damien Comolli: "Yıllarca canımız acıyacak"

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!























