Winsley Boteli için Galatasaray itirafı!

Sion Başkanı Christian Constantin, Winsley Boteli için Galatasaray'ın 30 milyon euro ödemeyi göze aldığını söyledi.

7

TRANSFER İÇİN İTİRAF

Sion forması giyen ve geride kalan yaz transfer döneminde Galatasaray'ın gündemine gelen Winsley Boteli için transfer itirafı geldi.

6

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

İsviçre ekibinin başkanı Christian Constantin, Galatasaray'ın 20 yaşındaki futbolcu için 30 milyon euro'yu gözden çıkardığını ancak genç oyuncu için sarı-kırmızılıların doğru adres olmadığını söyledi.

5

"GALATASARAY SÖYLEDİ"

Constantin, "Galatasaray, böyle bir bedeli (30 milyon euro) değerlendirmeye hazır olduklarını söyledi." diye konuştu.

4

"G.SARAY'I SEVİYORUM AMA..."

Boteli'nin ayrılığına sıcak bakmadığını söyleyen Christian Constantin, "Birincisi Winsley'in bu yaz hiçbir yere gitmeyeceğini söylemiştim. İkincisi ise Galatasaray'ı çok seviyorum ama kariyerinin bir sonraki kulübü için doğru adres değil. Menajerine ve babasına, Winsley için tutarlı bir kariyer planı hazırlayacağımıza söz verdim. Bu, bir sonraki kulübünü seçerken çok iyi düşünmesi gerektiği anlamına geliyor. Sürekli değişikliklerin yaşandığı ve kadrosu aşırı geniş olan Galatasaray, onun için doğru bir yer değil." diye konuştu.

3

ADA'DAN PALACE TAKİPTE

20 yaşındaki Boteli için Crystal Palace da Sion'a teklifte bulunmuştu.

2

SEZONA HARİKA BAŞLADI

Winsley Boteli, Sion'da sezona harika bir başlangıç yaptı. 20 yaşındaki genç oyuncu, bu sezon 12 maçta 12 gol attı ve 2 asist yaptı.

1

SÖZLEŞMESİ, PİYASA DEĞERİ

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen Boteli'nin, kulübü Sion ile sözleşmesi 2030 yılına kadar devam ediyor.

Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler