Wiliam Carvalho'ya son talip Monza
İtalya Serie A ekiplerinden Monza'nın, transfer döneminde adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile de geçen William Carvalho ile ilgilendiği belirtildi.
Webaslan Dış Haberler

Fotoğraf : EPA
Serie A'da ilk kez boy gösterecek Silvio Berlusconi'nin takımı Monza, güçlü bir kadro kurmak adına kolları sıvadı.
İspanyol basınında yer alan haberde; İtalyan ekibinin, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündemine gelen William Carvalho ile ilgilendiği aktarıldı.
Monza'nın resmi henüz bir resmi teklif yapmadığı, Real Betis'in Portekizli futbolcudan bonservis beklentisinin 8-10 milyon euro olduğu ifade edildi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da bu rakamlar nedeniyle 30 yaşındaki futbolcunun transferinden vazgeçtiğinin altı çizildi.
William Carvalho'nun ise, Real Betis'ten ayrılmak için yıllık 3 milyon euro ve 3 senelik kontrat istediği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Musrati attı, Monaco 3 golle kazandı!

Barcelona, 'El Clasico' öncesi hata yapmadı

Perisic'in şovu ile PSV, zirve takibini sürdürdü!

Inter, zirve yarışını bırakmadı

Napoli, şampiyonluk yarışında hata yapmadı!

PSG, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı!

Harry Kane'in laneti devam ediyor!

Bayern Münih, şampiyonluğu erteledi!

Saka'dan Yamal'a büyük övgü!

Carlo Ancelotti'den veda sorusuna cevap
