Wilfried Singo için 50 milyon euro!
WILFRIED SINGO GELİŞMESİ
Alanya'da Mauro cardi'ye jeneriklik asist yapan, Liverpool maçında yıldızlaşan Wilfried Singo'ya nazar değdi!
30.7 MİLYON EURO ÖDENDİ
Beşiktaş derbisinde sakatlanan Singo'nun sol arka adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildi. Fildişili savunmacı sırasıyla Başakşehir, Bodo-Glimt ve Göztepe maçlarını kaçıracak. Kasım ayında takıma dönecek Singo'ya 30.7 milyon Euro bonservis ödenmişti.
İNGİLİZLER TAKİPTE
Sözleşmesine 60 milyon Euro serbest kalma maddesi koyulan 24 yaşındaki savunma oyuncusu, Aston Villa başta olmak üzere Premier Lig kulüplerinin transfer listesine girdi.
DEVRE ARASI TEKLİF
Devre arasında Singo'ya teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Barış Alper'i 35 milyon euro'ya satmayan Galatasaray, benzer rakamlara Singo'yu da göndermeyi düşünmüyor.
EN AZ 50 MİLYON EURO
Stoper ve sağ bek oynayabilen yetenekli yıldıza en az 50 milyon euro değer biçiliyor ve 30 milyon euro'ya giden Sacha Boey'in satış rekorunu kırması bekleniyor.
GALATASARAY PERFORMANSI
Galatasaray'da bu sezon 7 maçta süre bulan Singo, 1 asist yaptı. [Sabah]

Nottingham Forest'tan Davide Frattesi'ye 25 milyon euro

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda


















