Wilfried Bony harekatı başlıyor
Yıldız bir forvetle hücum hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, uzun süredir gündemde olan Wilfried Bony için düğmeye bastı. Yönetim, kiralama formülüyle kısa zamanda Manchester City’nin kapısını çalacak.
Podolski sezon sonunda ayrıldıktan sonra Galatasaray’da tek forvet Eren Derdiyok kalacak.
Teknik direktör Igor Tudor hücum hattına mutlaka kaliteli bir santrfor alınmasını isterken, yönetimin listesinde üst sıralarda yine onun adı var: Wilfried Bony.
Uzun süredir Sarı-Kırmızılı kulübün gündemde yer alan 28 yaşındaki Fildişili futbolcu, kiralık olarak Stoke City’de forma giyiyor. Ancak 2017’de şans bulmakta bir hayli zorlanıyor. Bonservisi Manchester City’de olan ancak Guardiola’nın da gelecek planlarında yer almayan Bony için yönetim düğmeye bastı. Galatasaray’ın profesyonelleri, kısa zamanda kiralama teklifiyle Manchester City’nin kapısını çalacak.
Artık oynamak istiyor
2013’ten bu yana Premier Lig’de top koşturan Bony, bu sezon çıktığı 10 maçta 2 kez ağları havalandırdı. İstikrarlı olarak oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen yıldız santrfor için Sarı- Kırmızılılar elini çabuk tutup, sezon bitmeden transferde ciddi mesafe katetmeyi hedefliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham'da Alvaro Arbeloa için geri sayım!

Pepe'den Real Madrid açıklaması!

Kenan Yıldız için 100 milyon euro

Nottingham Forest'tan Davide Frattesi'ye 25 milyon euro

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme






















