Wesley Sneijder'le 4 yıl daha!
Galatasaray, Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'a sezon sonunda imza attıracak...
Galatasaray Yönetimi devre arası transfer döneminin en çok konuşulan ismi haline gelen Wesley Sneijder'i, 4 yıl daha sarı-kırmızılı renklere bağlamanın planlarını yapıyor.
Juventus'un resmen talip olduğu yıldıza kapıları kapatan yönetimin sezon sonunda 4 yıllık yeni bir sözleşme ile Hollandalının karşısına çıkacağı öğrenildi.
İkinci Başkan Ali Dürüst, Sneijder'in şimdiki sözleşmesinden daha azına bile imza atabileceğini ifade ederken sarı-kırmızılıların imza parasıyla birlikte 4.5 milyon avroyu bulan maliyeti garanti 3.2 milyon avro ve 50 bin avro maç başı ücrete çekmeyi planladığı ifade edildi.
Mayıs ayındaki kongrede yeni yönetimde de yer almayı düşünen Ali Dürüst-Abdurrahim Albayrak ikilisinin ilk hedefinin yıldız oyuncuyla sözleşme yenilemek olduğu belirtildi.
Sneijder: "En büyük Cimbom"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek





















