Wesley Sneijder, son maçını açıkladı!
Kariyerini Katar'da sürdüren Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nı bırakması hakkında konuştu.
Katar'ın El-Gharafa takımında forma giyen Galatasaray'ın eski 10 numarası Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nı bırakması hakkında konuştu.
''EĞER ROBBEN BIRAKTIYSA ZAMANI GELMİŞTİR''
Hollanda formasını bu zamana dek 133 kez giyen tecrübeli futbolcu, ''Milli Takım ile geçirdiğim zamanlar fantastikti ama yeni teknik direktörün kararını da anlıyorum. Koeman, yeni bir grup yaratmak istiyor. Bunun benimle bir ilgisi yok. Tercihine saygım var. Eğer Arjen Robben bıraktıysa benim de bırakma zamanım gelmiştir'' şeklinde konuştu.
''15 YILDIR OYNUYORUM''
33 yaşındaki futbolcu, ''15 yıldır ülkem için oynadım. Milli Takım'da en çok oynayan futbolcu oldum. İlk maçımı Portekiz'e karşı oynamıştım. Koeman ile oynadım. Son maçımın Portekiz maçı olması da çok güzel olacaktı ama olmadı.'' dedi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Mallorca'yı 3 golle geçti!

Arsenal evinde Sunderland'i rahat geçti!

Serhou Guirassy, Borussia Dortmund'u ipten aldı!

Bruno Fernandes'ten golü için itiraf!

Kenan Yıldız, 2030'a kadar Juventus'ta!

MANU'da Carrick ile yükseliş sürüyor!

Bayern'den Goretzka ve Gnabry için itirafı!

Dayot Upamecano, Bayern Münih'te kalıyor

Muriqi'den Barcelona'ya Lewandowski yanıtı

Barcelona, Fermin Lopez ile nikah tazeledi



























