Wesley Sneijder, hasta çocuklarla bir araya geldi
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesinde hasta çocuklarla bir araya geldi.
Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı'nın yıldız orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, ülkesinde kanser hastası çocuklar için düzenlenen etkinliğe katıldı.
Etkinlikte açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki yıldız futbolcu, her yıl 600 çocuğun kanser olduğunu öğrendiğinde bir şeyler yapmak istediğini ve bunu kelimelerle yaptığını belirterek, "Bizim için hayat kolay olabilir ama herkes için kolay olmadığının farkında olmalıyız" dedi.
Etkinliğe katılan Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind ise Sneijder'in çok iyi bir insan olduğunu söyledi.
Sneijder ve Blind dışında Hollanda Milli Takımı'ndan Promes, Wijdaldum, Strootman da katıldığı etkinlikle çocukların yıldız futbolcularla bir araya geldikleri için mutlu oldukları kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Acun Ilıcalı: "Las Vegas'ı ayaklarına getireceğim!"

Hansi Flick: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz"

Lamine Yamal: "Koşmazsak kaybederiz"

THY ve Liverpool: Premier Lig tarihine geçen anlaşma!

Karim Benzema için transfer itirafı!

PSG için Şampiyonlar Ligi iddiası!

Sacha Boey için ayrılık mesajı!

Arda Güler, Inter'e karşı oynayacak mı? Mourinho açıkladı

Kylian Mbappe'den PSG sorusuna yanıt!

Bologna, Tedesco ile iyi başlayamadı

























